La meva activitat investigadora se centra en la microbiologia alimentària dins del Grup de Recerca en Microbiologia Aplicada i Mediambiental realitzant anàlisi en general per a altres laboratoris d’empreses, incloent-hi anàlisis d’aigües, d’aliments, de materials en contacte amb els aliments, de pinsos i matèries primeres, de farratges, premescles, residus en aliments, animals i pinsos. D’altra banda, també treballo en l’aïllament i avaluació de soques amb capacitat probiòtica, l’avaluació de productes naturals com a possibles agents antimicrobians per a aplicar-los en matèries primeres i la detecció de fongs micotoxigèics en aliments.
EQUIP
M. de los Ángeles Calvo
- Facultat: Facultat de Veterinària
- Departament: Departament de Ciència Animal i dels Aliments
- Despatx: V0/232
- Telèfon: 93 581 1447
- Correu electrònic: mariangels.calvo@uab.cat
- Identificador ORCID: 0000-0001-5166-6142