Skip to main content

Qui som

Qui som

El CERTA-UAB és grup d’investigadors de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), que des de l’any 1993 ens especialitzem en la innovació i transferència de coneixement en l’àrea de l’agroalimentació, i més específicament en la Tecnologia dels Aliments.

El CERTA-UAB està acreditat per la Generalitat de Catalunya a través d’ACCIÓ, com a desenvolupador de tecnologia TECNIO. Aquest segell ens identifica com a grup líder a Catalunya per a la generació de noves tecnologies i la seva transferència a l’empresa, ja sigui a través de la realització de projectes d’R+D, o a partir de l’aplicació directa de les tecnologies desenvolupades.

Missió

Facilitar i promoure la recerca competitiva, l’intercanvi i la transferència del coneixement entre els grups d’investigació i de les empreses, donant a conèixer les seves capacitats en R+D+i per tal de donar resposta a les necessitats d’innovació tant en l’entorn local com a nivell global.

Visió

Posicionar-nos com a líders de mercat en l’aplicació de R+D de noves tecnologies en el sector agroalimentari de la industria catalana.

Experiència

Més de 25 anys

Honestedat

i generositat

Excel·lència

i objectivitat

Coneixement

Tecnologia dels aliments

Vols conèixer al nostre equip?