Skip to main content
Què oferim

Activitat de coagulació

L’activitat de coagulació en qualls comercials està determinada pels mètodes de referència de la Federació Internacional de Lecheria basats en la determinació del temps de coagulació de Berridge com a mètode per determinar el moment de gelificació. Aquest mètode es basa en les observacions dels flòculs inicials de la caseïna a la paret de vidre d’un tub d’assaig, de manera que la seva reproductibilitat i repetibilitat depèn enormement de l’operador.

El nostre sistema òptic per controlar la coagulació de la llet proporciona un mètode consistent i repetible per estimar la cinètica dels enzims de coagulació a la llet. El mètode ofereix una alternativa adequada, precisa i senzilla per a la determinació de l’activitat de coagulació.

El seguiment simultani de canvis de temperatura, pH i resposta òptica, permeten avaluar nous qualls, cultius làctics i additius per fer formatge,  iogurt i llets fermentades. També facilita l’avaluació de condicions innovadores de processament per al desenvolupament de nous productes làctics i la millora de l’eficiència del processament de formatge, iogurt i llets fermentades.

A més dels sistemes òptics de laboratori, també hi ha disponibles versions en línia de la tecnologia per a l’estimació en temps real del mòdul elàstic en formatge i iogurt i el pH en iogurt.

Aplicacions
  • Determinació de l’activitat de coagulació en qualls (IMCU mL-1).
  • Seguiment de la coagulació enzimàtica, àcida o mixta en llet de vaca, cabra, ovella i llets barrejades.
  • Prova de noves condicions de coagulació, enzims, cultius i additius, aixís com noves condicions de processament.
Close Menu