He estat treballant en la seguretat alimentària, fisicoquímiques, organolèptiques i nutritives de la carn, aus de corral i productes derivatsdes del meu doctorat mitjançant l’estudi dels mètodes clàssics i les millores o les dificultats de les noves tecnologies aplicades a aquesta matriualimentària. Com a nous processos, fins ara he treballat principalment en el processament a alta pressió i irradiació. Recentment he presentat dos objectius diferents: a) l’estudi de plasma fred i UV-C per disminuir elsrecomptes microbians en la carn i productes derivats (principalmentdisposats per al consum), així com els espais en contacte amb la carn; b)l’ús de sensors òptics en línia per controlar els processos de carn com rotarpeces senceres o tallar i la emulsificació per tal d’augmentar elsrendiments i beneficis.
EQUIP
Montserrat Mor-Mur
- Facultat: Facultat de Veterinària
- Departament: Departament de Ciència Animal i dels Aliments
- Despatx: V0/228
- Telèfon: 93 581 4112
- Correu electrònic: montserrat.mor-mur@ab.cat
- Identificador ORCID: 0000-0002-6257-630X